Termín: | 06.09.2024 |
Téma: | VARENIE a PEČENIE DOBRôT |
Miesto konania: | Červeník (SR - Trnavský kraj) Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky |
Web: | www.cervenik.sk |
Pečenie býka 2024 Červeník - 3. ročník
Dátum: 6.9.2024
Miesto: TJ Slovan Červeník
Usporiadateľ: SZTP Karotka
Ako opiecť 300-kilového vola?
Skôr ako sa začne opekať vôl, musí byť dva-tri dni v marináde, ktorá vylepší chuť mäkkého a jemného mäsa. Marináda je tajomstvom každého šéfkuchára, no jej základom je dobré červené víno a čerstvo natrhané bylinky.
Každého, kto ešte nezažil podobnú gastronomickú šou a chce si ju vychutnať, bude zaujímať, ktoré mäso z pečeného vola je najlepšie. To prvé orezané zvrchu, alebo až posledné od kosti? A ako ho budú podávať? Odpovede sa dozviete priamo na mieste.