Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Za vínom do Šenkvíc 2024 - 13. ročník

Za vínom do Šenkvíc 2024 - 13. ročník
Termín: 27.04.2024
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Šenkvice (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: zavinomdosenkvic.sk

Popis

Za vínom do Šenkvíc 2024 - 13. ročník

Dátum: 27. april 2024 o 12:00 - 22:00 h.

Šenkvickí vinári otvárajú na jar svoje vinice pre všetkých návštevníkov už po trinástykrát. Príďte 27. apríla 2024 do Šenkvíc a vychutnajte si vína garantovaného pôvodu.

Srdečne vás pozývame vychutnať si príjemný deň v spoločnosti priateľov a milovníkov dobrého vína v Šenkviciach. Pre návštevníkov všetkých vekových kategórií sme pripravili program plný zážitkov až do neskorých hodín.

Spoločne so šenkvickými vinármi vám už 13 rokov zdieľame našu radosť a lásku k vínu. Podujatie Za vínom do Šenkvíc je určené pre všetkých milovníkov poctivého slovenského vína, ktorí ocenia priateľskú atmosféru v čarovnej vinohradníckej obci Šenkvice. Svoje víno, pivničky, výrobné a prezentačné priestory vám predstaví 31 vinárov na 25 miestach. Podujatie Za vínom do Šenkvíc má každoročne svojho patróna. Patrónom 13. ročníka je dlhoročný šenkvický vinár a Jaromír Augustinič. Podujatie Za vínom do Šenkvíc je príležitosť spoznať začínajúce, malé, stredné aj veľké vinárstva Malokarpatského kraja a nahliadnuť do priestorov vinárstiev, ktoré sú pre verejnosť počas roka neprístupné.

Vstupenky
Rezervujte si svoje miesto na podujatie už dnes a využite špeciálnu ponuku. Vstupenky je môžete zakúpiť iba online. Degustačnú taštičku s pohárom si vyzdvihnete v deň podujatia.

Predpredaj vstupeniek je do 14.4.2024 za zvýhodnenú cenu 27,- €.

Po tomto dátumu bude cena vstupenky 29€.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies