Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Bratislavské mestské dni 2024 Bratislava - 21. ročník

Bratislavské mestské dni 2024 Bratislava - 21. ročník
Termín: 20.04.2024 - 21.04.2024
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Bratislava (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.bkis.sk

Popis

Bratislavské mestské dni 2024 Bratislava - 21. ročník

Dátum: 20. a 21. apríla 2024

Do novodobej histórie Bratislavy už neodmysliteľne patria dni otvorených dverí samosprávy. Koncom apríla v Bratislave tradične volili richtára mesta na základe listiny kráľa Ondreja III. o udelení mestských privilégií v priebehu pomerne dlhého historického obdobia.

Celomestský festival Bratislavské mestské dni patrí už od r. 2003 k obľúbeným a vyhľadávaným udalostiam v kalendári mesta. Víkend plný zážitkov otvára každoročne symbolické odpečatenie brán s historickým sprievodom za účasti primátora, pokračuje sprístupnením Primaciálneho paláca pre verejnosť a otvorením priestorov mestských organizácií, ktoré prezentujú svoju prácu a činnosť.

Návštevníkov festivalu čakajú bezplatné prehliadky, tvorivé dielne, súťaže, riečne plavby, jazdy historickými vozidlami, prezentácie, výstavy a mnoho ďalších zaujímavých programov a podujatí pre malých aj veľkých.

Bratislavským mestským dňom bude patriť aprílový víkend. Na 20. a 21. apríla 2024 je pripravený bohatý program na mnohých rôznych miestach s cieľom prepojiť mesto ako celok a zároveň ponúknuť viac menších formátov v rôznorodých lokalitách a mestských častiach Bratislavy.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies